Mexico

Gepost in Mexico | 1 Reactie »

Nou, na een maand van racen tegen de klok, mezelf overwerken tot een bijna kleine burnout.. ben ik weer in Mexico. Alweer vanaf zondag, dus ben al helemaal gesettled. Een waterkoker gekocht, internet aangeschaft en oude vrienden weer opgezocht. Ik ben mijn salsalessen weer begonnen en heb daarvoor weer de juiste schoenen gekocht (lees: hak van 10 cm, elegant maar ook prima voor gebruik in bed). Kortom: what’s new?!

Ik heb mijn leidinggevende al opgezocht maar zonder succes. Nog even niet aanwezig, dus ik ga vandaag weer. Deze Gustavo is behoorlijk bezet. In Nederland was het al moeilijk contact met hem te leggen/houden en hier blijkt het al niet makkelijker. Maargoed, ik ben nu in dezelfde plaats als waar het moet plaatsvinden dus dat moet het wel wat makkelijker maken. 8 Oktober begint het spektakel: el Festival Internacional de Cervantino en Guanajuato, Guanjuato. Een festival waaraan 31 landen aan meedoen. Muziek, kunst en theater spelen grote parten. En ik, als staff, ga de artiesten begeleiden en mijn beste beentje voorzetten om de communicatie tussen verschillende nationaliteiten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Allemaal heel spannend, maar heb er wel heel veel zin in.

Want.. overdag ben ik maar een beetje alleen. Ook hier werkt iedereen gewoon overdag, en ik dus niet. Ik ben gewend om naar school te gaan, les te hebben. Zo’n 6 uur per dag. En deze zes uur zit ik nu maar een beetje thuis. In de zon, of uit de zon. Ik loop een beetje door de stad, neem ergens een kop koffie en loop weer verder. Op zich best lekker, maar na zo’n periode van werken, werken en nog meer werken.. Is dit wel het andere extreme. En ik ben nou eenmaal iemand die graag bezig is. Dus hier ook.. bezig voor school (website maken) en wat lezen. Ik moet bezig blijven anders ben ik alleen met mijn gedachten en daar ben ik nooit zo blij mee geweest. Daar wordt ook niemand beter van, geloof ik.

Ik zit hier dus prima, heb het allemaal lekker voor elkaar.. maar heb ineens zeeën van tijd en dat is wennen. Al ben ik wel weer heel blij met de taco’s & burro’s. Al het lekkers wat Mexico je te geven heeft. Ik klaag maar wat, het is heerlijk hier.

1 Reactie op “Mexico”

  1. Gras Zegt:

    Jeetje Knikje! Je zit daar alweer! Heb je het toch maar weer mooi voorelkaar gekregen!! Superleuk zeg! Onwijs veel suc6 en natuurlijk super veel plezier!! X

Geef een reactie