Meer informatie..

Gepost in Mexico | 2 Reacties »

Vandaag was hij er.. de man die ik nodig had, Gustavo. Best vreemd, ik herinnerde hem als een metroman, goed verzorgd, lang en best knap voor zijn leeftijd. Toen ik hem zag, herkende ik hem.. maar niets was minder waar. Of ja, ik moet niet overdrijven maar toch anders. Fijn dat hij me ook herkende trouwens. En heel blij was me te zien. Kan ik me weinig bij voorstellen aangezien ik zowel in Nederland als hier in Mexico al verschillende mailtjes de deur uit heb gedaan en niets heb terug gekregen.
Het gesprek ging prima. Hij liet me nog eens zien wat mijn werk precies was (op papier) en ik kreeg te horen wanneer ik moest werken. Ik begin dus 8 oktober officieel, maar maandag mag ik komen opdraven voor, tsjah.. geen idee. Echt wel goed geregeld hoor, maar ik zie allemaal wel wat me te wachten staat. Vanaf 8 oktober mag ik meteen 9 dagen achter elkaar aan de bak. Dat wil zeggen van ongeveer 10u ‘s ochtends tot 12uur of zelfs 2 uur ‘s nachts. LANGE dagen, haha. Maar ik denk dat ik het heerlijk vind. Mijn verwachtingen zijn hopelijk niet te hoog, want dan kan het enkel tegenvallen..
Verder moet ik nog wat dingen regelen wat betreft salaris, maar ook dat wordt een makkie aangezien een vriend heeft aangegeven al zijn gegevens ter beschikking te stellen waardoor het salaris naar hem wordt overgemaakt. Ja, mijn vertrouwen wordt op de proef gesteld, maar ik ben nogal naïef en geloof in het goede van de mens dus ik maak me (nog) geen zorgen. Ben wel op mijn hoede, het blijft Mexico. Het blijven vrienden die ik nauwelijks, of in ieder geval pas sinds kort ken.
Er blijft gelukkig ook tijd over om zelf naar wat optredens te gaan. Morgen maar eens kijken wat er nog beschikbaar is en wat het me precies gaat kosten, want ik heb niets gehoord over descuentos, korting. Of gratis zelfs. Had ik wel een beetje gehoopt of gedacht, maar het is een andere wereld hier. Absolutely.

Salsalessen gaan goed en geniet ik van. Overdag is het toch een beetje alleen zoals ik al zei en ik mis mijn vrienden die hier waren toen ik ging. Lindsay, mijn maatje uit USA en mijn klasgenootje uit Oostenrijk. Met hen kon ik lekker koffie-en of ‘s avonds een dansje maken. En met wie nu?
Lupi is daar niet echt van, zo af en toe doet ze eens gek. En andere vriend zit met zijn voet en kan dus niet uit/ niet drinken en daarom behoorlijk chagrijnig. Heeft best wel een psychische weerslag op me, terwijl ik dat eigenlijk niet wil. Ik probeer het te verdringen.. maar stiekem zet het toch op en laat ik het toch toe.

Maargoed, allemaal prima hier. Het weer ook goed, wat ik niet echt verwacht had. Maar vandaag bijvoorbeeld was het flink warm. Lekker bezig met een nieuwe site bouwen en me laten inspireren door de omgeving. Moet ik meer doen; weer gewoon eruit en lopen. Met een dikke trui aan, geen make-up >> zo lelijk mogelijk 😉 Zo geniet je het meest, zo blijkt.

2 Reacties op “Meer informatie..”

  1. mama Zegt:

    positief blijven denken en het is anders als naar school gaan. let wel op met je geld. zegt he op papier en laat hem tekenen dat je het aan hem over laat maken. een goede raad van je (ouwe) mams xxxx

  2. mama Zegt:

    dikke kus en ontzettend veel succes. xx

Geef een reactie